Ryktene begynner å svirre

Med en drøy måneds tid igjen til MGP-2018-låtene blir avslørt 15.januar har nå noen aviser begynt å spekulere i hvem som vil dukke opp på artistlisten.

 

Både Dagbladet og VG har nå artikler ute der de navngir artister de mener skal stå på startstreken i finalen i mars neste år.

 

Som eneste avis mener Dagbladet at Kjetil Mørland som sang for oss i 2015 skal være på plass igjen i dette sirkuset. Ellers nevner begge avisene kjente navn som Vidar «Villa» Storhaugen, Alexandra Rotan og Ida Marie. Det er bare førstnevnte av disse artistene som er helt uten MGP-erfaring. Alexandra Roten deltok i MGP Junior i 2014 og har også deltatt i Idol. Ida Marie var komponist for låten i årets finale som Ella sang, «Mamma Boy». Muligens syntes hun det så gøy ut å være på scenen at hun vil prøve det selv i 2018.

 

Men, ryktelisten stopper ikke her, både Stella Mwangi og Aleksander Walmann skal visst også innta scenen til neste år. Begge har en seier i bagasjen allerede og vil derfor kanskje oppleve seiersrusen en gang til. Spesielt Stella Mwangi har noe å revansjere siden hun ikke kvalifiserte seg til finalen tilbake i 2011. Og kanskje Aleksander vil være seg «selv» på en Grand Prix-scene og ikke en del av gruppe som han var i JOWST?

 

Disse navnene til tross, det mest heftige navnet blant de som nevnes må sies å være Alexander Rybak. Og det er vel kanskje det navnet det er mest hold i. Mandagen etter den internasjonale finalen i år var han sammen med Hanne Krogh i TV2s «God Morgen»-sending der han kommenterte årets vinner fra Portugal og det faktum at Alexander hadde lagd en cover-versjon av den portugisisk vinnerlåten. På slutten av dette intervjuet ble han spurt om han selv ikke skulle delta igjen. Da kunne han fortelle at han var blitt tilbudt «millioner» av hviterussiske TV for å delta for dem, men han deltok heller gratis for Norge hvis NRK ville ha ham. Og det ønsket har nå muligens gått i oppfyllelse.

 

Som sagt dette er bare rykter og ingen, verken NRK eller de involverte artistene, vil bekrefte noe av dette før de eventuelt dukker på på lanseringen på NRK 15.januar. Så det er i grunn bare å smøre seg med tålmodighet og nyte julen i mellomtiden.

 

 

Del:
Relaterte artikler