Bli med på låt og artistlansering til MGP2018!

 

Endelig er tiden kommet! Det er tid for lansering av både låter og artister til årets Melodi Grand Prix. 15.januar er du invitert til å være publikum på pressekonferansen som også sendes direkte på NRK1, strømmes på NRK og på flere andre medier. Her får du lese mer om hvordan du melder deg på.

I år blir lanseringen av både låter og artister mer omfattende enn tidligere. I år skal ikke bare artistene og små kutt fra låtene presenteres. Hver enkelt låt skal også slippes i sin helhet. Låtene vil bli tilgjengelig for salg og strømming på alle plattformer i løpet av lanseringsdagen som er mandag 15.januar.

Det har versert rykter om artistene i både VG og Dagbladet. Begge mener å vite at det i år blir et MGP-comeback fra Alexander Rybak. En annen Aleksander skal visstnok være på med på nytt, men med Walmann til etternavn. Bare et år etter at han representerte Norge sammen med JOWST i fjor. En Aleksandra skal visstnok også være med. Hun heter Rotan til etternavn og har samarbeidet rundt om i verden med blant andre Alan Walker. Hun skal muligens gjøre noe sammen med Stella Mwangi, som vi husker fra 2011 med «Haba Haba». Vidar Villa skal være det siste navnet de mener å kjenne til. Vidar Villa er en fyr som lager typisk «after-ski» låter og har hatt en hit med «One night stand». Siste artist som verserer på ryktebørsen er Ida Maria. Her sier også ryktene at låta heter «Scandilove». Hvis det stemmer så er 30 sekunder av låta tilgjengelig allerede på Amazon ved en «glipp». Du finner den her: http://a.co/cYcSAUi  (Klikk «sample this album» for å høre 30 sekunder)

Men ingenting av dette er bekreftet fra noen i MGP-redaksjonen. Så spenningen er derfor stor om hvem som er årets ti artister. 

All denne spenningen blir utløst mandag 15.januar. Låtene slippes i år tidligere enn noen gang før en finale. Dette for å få fokus på låtene fram mot finalen.

Alle artistene vil være tilstede og programledere er Silya Nymoen og Kåre Magnus Bergh, som også skal lose oss gjennom finalen 10.mars i Oslo Spektrum klokka 19.55.

Opplegget vil være slik: 

Først presenteres artistene fortløpende uten at hele låtene spilles. Når alle ti artistene er presentert, gruppebilder er tatt og «minglinga» er over vil det være en egen time for fansen. Her vil MGP-prosjektleder og musikkansvarlig, altså MGP-general, Stig Karlsen være tilstede for å svare på spørsmål. Og, ikke minst her vil samtlige låter bli spilt i sin helhet for aller første gang. 

– Hvem vet? Kanskjek dukker det opp andre personligheter også i denne seansen? 

Det sier Stig Karlsen til escNorge. Han håper så mange som overhodet mulig blant escNorges lesere og andre fans vil komme for å skape stemning i Store Studio, og ikke minst få høre låtene og oppleve artistene for aller første gang i forbindelse med MGP2018

Oppmøte er mandag 15.januar klokka 12.00 utenfor Store Studio på NRK, Marienlyst i Oslo klokka 12.00

Det er veldig enkelt å melde seg på. 

Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på denne linken for å bestille deg gratisbilletter:  https://www.ticketmaster.no/event/562089

Frist for påmelding er torsdag 11.januar.  

Følge escNorges side på Facebook for eventuell mer info om mulige oppmøtesteder hvis noen for eksempel vil møtes for å dra sammen om opp til NRK. 

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien