Kvinnelig firkløver blir programledere i ESC-2018

En av de viktigste oppgave under en internasjonal finale er å være programleder. Og portugisisk TV har valgt hele 4 stykker til å gjøre den jobben.

 

Filomena Cautela, Sílvia Alberto, Daniela Ruah og Catarina Furtado vil dele søsterlig på oppgavene i de tre sendingene de skal lede i mai.

 

Filomena Cautela er født i 1984 og er fra Lisboa. Hun startet som skuespiller og spilte inn en film før hun bebynte som presentatør på MTV Portugal. Hun var green-room-reporter i fjorårets portugiske finale og leste også opp stemmene for Portugal i den internasjonale finalen.

 

Silvia Alberto er født i 1981 og debuterte på TV som nittenåring i Club Disney. Hun har ledet mange store TV-show og har har ledet den portugisiske finalen siden 2008. Og hun har også vært kommentator noen år.

 

Daniela Ruaher født i 1983 i Boston i USA. Som 16-åriong flyttet hun med familien sin til Portugal. Men, Daniela ville ut i verden igjen og etter skuespiller studier i London og New York har hun blitt mest kjent som agent Kensi Blye i NCIS:Los Angeles.

 

Catarina Furtado ble født i 1972 og har jobbet i mange år som skuespiller og TV.presentatør. Hun ble for noen år siden i en avstemming erklært å være den mest troverdige personen i Portugal. Skal hun ha ansvaret for avstemmingen mon tro?

 

Dette er andre gang det er hele 4 programledere for Eurovision Song Contest. Sist det skjedde var i Wien i 2015.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien