Tre mulige kandidater for intern utvelgelse i Kroatia

Kilder i Kroatia kunne i høst melde at det lå an til en gjenoppliving av den tradisjonelle DORA-festivalen for å velge artist og låt til ESC 2018. Nå har pipen fått en annen lyd idet mye tyder på at TV-kanalen HRT går for intern utvelgelse i år igjen – med tre mulige navn på blokken.

Det er nettutgaven av avisen 24sata som kan melde at HRT har søkelyset på tre kandidater til å reise til Lisboa i mai – Damir Kedžo, Indira Levak og Franka Batelić. Alle tre er velkjente fjes i den kroatiske musikkverdenen, og både Damir Kedžo og Franka Batelić har tidligere deltatt i DORA-festivalen – Batelić i 2009 og Kedžo sist gang den ble arrangert tilbake i 2011.

Franka Batelić slapp singelen S tobom (‘Med deg’) i desember, og denne kan dermed være en kandidat til å representere Kroatia dersom HRT går for Batelić.

Verken HRT eller representanter for de aktuelle artistene har foreløpig bekreftet ryktene.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien