Finland: Saara Aalto slipper låtene i Februar

Som vi allerede fikk vite i fjor er det Saara Aalto som skal representere Finland i Lisboa i Mai. Hun skal synge 3 låter i en finale der det blir bestemt hvilken av dem det er hun skal synge på ESC-scenen.

Denne uken postet Saara melding på Twitter der hun annonserte datoene vi får muligheten til å høre låtene for første gang. De tre forskjellige sangen skal slippes på 3 forskjellige dager henholdsvis den 9, 16 og 23.februar.

Saara Aalto har lenge vært en yndling blant Eurovision-fansen. I 2011 ble hun slått på målstreken av Paradise Oskar i den nasjonale utvelgelsen for ESC, da hun deltok med låten «Blessed With Love». Hun har også en tildens til å alltid havne på andreplass i det hun deltar i. I 2012 kom hun på 2.plass i den finske utgaven av The Voice. I 2016 var det Sandhja som tok billetten til Stockholm, selv om Saara vant seerstemmene. Og senere samme år deltok hun i britiske X Factor der hun gjorde stor suksess, også her endte hun til slutt som nummer to.

Finland har nå opplevd tre år på rad med exit i semifinalen. Så får vi håpe at lykken snur for vårt naboland i år med Saara Aalto. Følg med her på escNorge den 9.Februar, da får vi altså høre den første av tre låter!

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien