MGP 2018 pressekonferanse

Det var topp stemning i Store Studio på Marienlyst kl. 12:30 da årets MGP-låter og artister endelig skulle avsløres.

Mer enn 1200 bidrag ble sendt inn til MGP 2018, MGP-redaksjonen, lyttegrupper og fagfolk har vært med i prosessen for å velge de 10 som til slutt stod igjen. I dag møtte artistene og deres låtskrivere fansen og pressen på NRK. Vi var samlet for å overvære pressekonferanse og låtslipp til årets Melodi Grand Prix-finale. For mange ble det et gledelig gjensyn med tidligere MGP-deltakere og vinnere, samt et par debutanter. At en av tidenes største ESC-vinnere, Alexander Rybak, var blant de 10 fikk selvsagt en del fokus. Etter pressekonferansen tok vi en prat med MGP-sjef, musikkansvarlig og prosjektleder Stig Karlsen:

I et sterkt år med mange erfarne artister kan det være skremmende å være den unge debutanten eller nykommeren i gengen. Vi snakket med Rebecca og Kjetil Mørland om deres bidrag:

Charla K deltok i MGP 2013 som en del av Shackles, men denne gangen stiller hun på egenhånd med låten «Stop the Music» som blant annet er skrevet sammen med Roxette-stjernen Per Gessle. Hun fortalte oss litt om budskapet i låta og hva vi kan forvente av showet hennes i MGP-finalen:

Klikk på bildene for å lytte til de ti låtene på spotify:

AlejandroFuentes18
Alejandro Fuentes – Tengo Otra

AlexanderRybak18
Alexander Rybak – That’s How You Write a Song

AlexanderWalmann18
Alexander Walmann – Talk to the Hand

CharlaK18
Charla K  – Stop the Music

IdaMaria18
Ida Maria – Scandilove

Nicoline18
Nicoline – Light Me Up

Rebecca18
Rebecca – Who We Are

StellaAlexandra18
Stella & Alexandra – You Got Me

TomHugo18
Tom Hugo – I Like, I Like, I Like

Vidar Villa – Moren Din

Hva syns du om årets låter? Har Norge noen sjans til å hevde seg i årets Eurovision Song Contest i Lisboa med noen av disse sangene?
Logg deg inn på vårt forum og bli med i diskusjonen: https://escnorge.net/escnorgeforum/mgp-2018/9043-forsteinntrykket-av-arets-mgp-later?start=40#37632

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien