Hellas: Hør smakebit av «Óneiró mou»

Det greske bidraget kan allerede være valgt internt.

1. februar meldte vi om at den greske uttakingen var utsatt til 22. februar. Opprinnelig skulle fem låter delta i uttakingen, men to av låtene ble diskvalifisert i november i fjor. Aretí Ketimé, Khorostalítes og Gianna Terzí er de tre gjenværende artistene, som etter planen skulle delta i finalen 22. februar. Nå er en smakebit av låten til Gianna Terzí, «Óneiró mou», lagt ut på iTunes med utgivelsesdato 16. februar. I følge OGAE Greece har de to andre gjenværende bidragene blitt diskvalifisert fordi plateselskapene ikke har kunnet betale for en evnetuell deltakelse i Eurovision. Etter det escNorge kjenner til vil Gianna Terzí bli valgt internt. 

Aretí Ketimé skriver samtidig på Facebook at det ser ut som hun er ute av den greske uttakingen fordi plateselskapet ikke var forberedt på å betale, og at et annet plateselskap hadde fått informasjon om dette på forhånd. Hun avslutter innlegget med å ønske Gianna Terzí lykke til.

Tidligere meldte oikotimes at Duo Fina, to tyskfødte tvillingbrødre som opprinnelig skulle delta i uttakingen, nå skulle overta som programledere. ERT hadde opprinnelig valgt vertene for det greske TV-showt Selfie, Panagiotis og Nikos, til å lede uttakingen.  

ERT har foreløpig ikke uttalt seg om hvem som blir landets representant i Eurovision, og om det fortsatt vil bli arrangert en nasjonal uttaking.

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien