MGP 2018 pressekonferanse

Det var topp stemning i Store Studio på Marienlyst kl. 12:30 da årets MGP-låter og artister endelig skulle avsløres.

Mer enn 1200 bidrag ble sendt inn til MGP 2018, MGP-redaksjonen, lyttegrupper og fagfolk har vært med i prosessen for å velge de 10 som til slutt stod igjen. I dag møtte artistene og deres låtskrivere fansen og pressen på NRK. Vi var samlet for å overvære pressekonferanse og låtslipp til årets Melodi Grand Prix-finale. For mange ble det et gledelig gjensyn med tidligere MGP-deltakere og vinnere, samt et par debutanter. At en av tidenes største ESC-vinnere, Alexander Rybak, var blant de 10 fikk selvsagt en del fokus. Etter pressekonferansen tok vi en prat med MGP-sjef, musikkansvarlig og prosjektleder Stig Karlsen:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien