Alle 7 finalister klar i Latvia

I går kveld faldt de sidste 2 brikkene på plass i Latvia, da de stemte de sidste 2 finalister igjennom til neste weekend – men et ekstra bidrag taker seg med til finalen i år!

 

Lørdag kveld ble de sidste 2 finalister i årets latviske Supernova funnet, og jury samt seerne valgte, at følgende bidrag skulle tilslutte seg finalen:

 

1. plass i semifinalen: Laura Rizzotto – ‘Funny Girl’

 

 2. plass i semifinalen: Lauris Valters – ‘Lovers Bliss’

 

For den skarpe leser vil man kanskje undrer seg over, at overskriften henviser til 7 finalister, i stedet for 6 finalister. Ved den 2. semifinale var der tilsynelatende tekniske problemer ved avstemningen hos seerne, så ved nermere revisjon efterfølgende, måtte man sande, at der faktuelt var et andet bidrag, som skulle ha taget seg til finalen. Det gjør derfor, at kringskasteren velger å sende Markus Riva med låten ‘This Time’ som kom på 2. plassen til finalen, medens at Ritvars med låten ‘Who’s Counting?’ faktisk ble nr. 3, også kommer seg til finalen. Så fra den 2. semifinale kommer det til å bli følgende 3 semifinalister:

 

1. plass i den 2. semifinale: MADARA – ‘Esamība’

2. plass i den 2. semifinale: Markus Riva – ‘This Time’

3. plass i den 2. semifinale: Ritvars – ‘Who’s Counting?’

 

Sidst men ikke mindst finner vi følgende 2 finalister:

 

1. plass i den 1. semifinale: Liene Greifāne – ‘Walk the Talk’

2. plass i dne 1. semifinale: Edgars Kreilis – ‘Younger Days’

 

Finalen står neste lørdag kveld – hvilket bidrag er din favorit? Og ikke mindst – hvilket bidrag tror du, kommer til å stå med billettene til Portugal lørdag kveld?  

 

 

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien