Her er Saara Aaltos tredje bidrag

Neste helg skal Saara Aalto og resten av Finland endelig få vite hvilken låt det er Saara skal synge i Lisboa i Mai. I natt ble den tredje og siste låten sluppet og alle tre finalebidrag er nå offentliggjort.

Den tredje låta heter «Queens» og er en uptempo låt med moderne club sound.
Låta er skrevet av Saara Aalto selv, Farley Arvidsson, Charlie Walshe og Tom Aspaul. Låta kan du se og høre nederst i artikkelen.

Saara Aalto er som kjent allerede internt valgt til Finlands artist. Mens låta hun skal synge velges neste Lørdag live fra Espoo Metro Arena i Espoo. Det står mellom låtene «Monsters», «Domino», og «Queens».

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien