Melovin for Ukraina!

Ukraina har kåret en vinner!

I kveld var det duket for den store finalen av Vidbir 2018, og det ble Melovin og låten ‘Under The Ladder’ som til slutt vant billetten til Portugal.

Seerne avgjorde resultatet sammen med et jurypanel, men avstemningen skulle vise seg å bli særdeles spennende. Melovin vant med 11 poeng – kun ett poeng foran juryfavoritten Tayanna som tok en annenplass. Juryen bestod i år av Eugene Filatov, Jamala og Andreiy Danilko alias Verka Serduchka.

Ukraina er blant de mest suksessrike landene i Eurovision, og har gått videre til finalen hver gang siden debuten i 2003, med unntak av 2015 da landet trakk seg fra konkurransen. Landet har to seire – første gang i 2004 med Ruslana og nå senest med Jamala i 2016.

Melovin vil opptre i andre semifinale 10. mai i Lisboa.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien