Armenia har valgt Sevak Khanagyan som sin artist

Armensk TV har i år valgt å bruke den siste søndagkvelden i februar til å velge sin låt, de som deltok var:

 

1 – Sevak Khanagyen – «Qami» – Første låt var en stor kraftfull ballade sunget av en mann i lærbrynje

 2 – Gevorg Harutyunyan – «Stand Up» – En ung mann med stor stemme sang følelsesladd ballade omringet av 5 dansere

 3 – Lusine Mardynyan – «If You Don’t Walk Me Home» – Rolig gitarbasert sart ballade som ble sunget av en ung jente

 4 – Kamil Show – «Puerto Rico» – Fargerik drag-queen med veldig god vokal støtte fra sine korister med en låt som til slutt blir en rytmisk latino-låt

 5 – Amaliya Margyryan – «Waiting For The Sun» – Nok en sart og samtidig sterk ballade sunget av en jente, som startet sangen med bind for øynene hva nå enn det skulle være godt for.

 6 – Nemra – «I’m A Liar» – Et rockeband bestående av en jente og tre gutter sang en typisk rolig rockelåt med greit driv i seg og de fikk slengt inn en gitarsolo.

 7 – Mariam Petrosyan – «Fade» – Kraftfull stor dramatisk ballade fikk vi servert fra denne damen også, hun spadde på med mye inderlighet i fremføringn sin.

 8 – Mger Armenia – «Forever» – Må nok kalle dette for en kraftfull dramatisk ballade dette også, denne gang fremført av en mann med god støtte fra sine korister + en danser.

 9 – Robert Koloyan – «Get Away With Us» – Med god støtte av 4 mannlige dansere fremførte denne karen noen som ligner mest på en typisk rolig boyband-låt

 10 – Asnik Shiroyan – «You And I» – Finalen ble avluttet med en rytmisk dance-låt som gav denne finalen litt party-feeling etter en hel haug med ballader

 

Alle ti låtene ble presentert på godt under en time så et effektivt show. Så fikk publikum 20 minutter på å stemme på sin favoritt-låt

 Pauseinnslaget bestod blant annet av en Eurovision-medley spilt på det det man må gå ut fra er typiske armenske instrumenter. Og blant låtene i medley’et fant vi også vår vinnermelodi «Fairytale».

 Også i Armenia velger de å takke fjorårets deltager for innsatsen og lar vedkommende, i dette tilfellet Artsvik, synge låten sin for å avslutte sitt Eurovision-eventyr. Hun får lov til å synge en annen låt også.

 Den profesjonelle juryen gav sine 12 poeng til Sevak Khanagyan og sangen «Qami». Den eneste i finalen fremført på armensk.

 Telefonstemmene valgte også å gi sine 12 poeng til Sevk og da vant han med andre ord en klar seier og får representere Armenia i LIsboa.

 

 Sevak er 31 år gammel, har vært med i ukrainsk X-faktor og studert i Moskva

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien