Ida Maria hyller skandinaviske verdier i Scandilove

Ida Maria var i noen år en av Norges mest kjente og skandaliserte rockeartister med internasjonal suksess. Så ble det lørdagsunderholdning på henne, og både «Skal vi danse», «Stjernekamp» og «Hver gang vi møtes» har vært velsignet med hennes nærvær. Og nå er hun i Melodi Grand Prix, ett år etter at hun deltok som låtskriver for Ella og låta «Mama Boy» i fjor. Hennes låt «Scandilove» har gjort det bra blant annet i England. 

Vi møtte Ida Maria i kjelleren i Oslo Spektrum mens Nicoline hadde sin prøve på scenen. Det var en merkelig rolig, men spent stemning. Det er mye sykdom blant artistene. Både Charla K,  Alexander Rybak, Ida Maria og Rebecca har vært slitt litt med stemmene, men ingen ser ut til å ha panikk. Dette er profesjonelle artister som kjenner kroppen sin og hva som skal til for å prestere. Også Ida Maria, som har vært hos det hun kaller «mirakel-legen» og fått piller som fikser det hele. 

Møtet med Ida Maria ble en samtale om den lille bygda Nesna, om kortison, om mangfold, og om skandinaviske verdier


Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien