Krise for Tsjekkia: Mikolas Josef til sykehus

Etter dagens øvelse har den tsjekkiske artisten blitt sendt til sykehus – og artisten meddeler nå på Instagram at han ikke klarer å gå!

Det er blitt stadig større krise i den tsjekkiske delegasjonen etter at dagens prøver ikke endte som de hadde håpet. I løpet av prøven skal Mikolas ha fått seg en skade i ryggen som har gitt større og større problemer i ettertid. I starten var det meldt at han ble sendt til sykehus, men at det ikke var noe stort. Nå meddeler imidlertid artisten på sin egen Instagram at han ikke lenger klarer å gå for egen maskin pga. smerter. Han har vært på ett sykehus og blir nå sendt til enda et for ekstra undersøkelser.

Mikolas har fortsatt motet oppe og sier at han skal fremføre låta si uansett hva. Vi får håpe for Tsjekkia og deres artist sin del av dette ordner seg i løpet av uken slik at han kan stille på lik linje med de andre artistene i semifinalen neste tirsdag.

Vi i escNorge ønsker Mikolas god bedring!

Tsjekkia deltar i den første halvdelen av den første semifinalen, og neste prøve er ventet på fredag. Vi får da se om Mikolas har kommet seg på beina igjen.

Del:
Relaterte artikler