Radio Vinyl går for Gull

I vinter gjorde Jostein Pedersen comeback på radioene, denne gangen digitalt på nyoppstartede Radio Vinyl. Nå skal kanalen kåre tidenes Eurovision-låt fra hva man kanskje kan kalle selve gullalderen.

Det skal han gjøre sammen med Stian Gundersen, en virkelig MGP-entusiast og solist fra Oslo Fagottkor. Gundersen har plukket ut ti gyldne ESC-godbiter fra 50- til 70-tallet, som man skal presentere låt for låt for radiofolket 9. mai.

Hvilke låter dette er, vil vi faktisk ikke røpe her. Men dere kan finne listen selv, ved å besøke linken til M24 under artikkelen.

Radio Vinyl har sin egen nedtelling til årets Eurovision i 2018 med flere programmer, og kåringen 9. mai er en del av denne dekningen. Kanalen retter seg først og fremst inn mot de musikkhungrige «veteranene» ute i landet, og dekker selve barndommen og ungdommen innen pop- og rock. Vidar Lønn-Arnesen og Leif Ivar Forberg er to andre profilerte navn som man hører bak mikrofonen på kanalen.

Kanskje har også du en virkelig gylden og god, gammel ESC-schlager som favoritt?

Del:
Relaterte artikler