Norge vant på oddsen etter Semifinale 1

Foto: escnorge.no

Etter kveldens semifinale er det ikke bare Irland, eller Albania som noe overraskende tok seg til finale som kan juble. På bettinglistene er den største vinneren et land som ikke opptrådte. Nemlig Norge.

Sendinga var ikke mer enn såvidt over før det begynte å røre seg på bettinglistene. Israel har vært storfavoritt i noen måneder. Så tok Kypros over teten i går etter juryfinalen. I kveld krøp Norge helt til topps på bettinglistene hos Eurovisionworld.com. 

Odds.9.5.18

For alle som liker spenning er det å følge med på årets bettinglister et godt valg. Det skifter fort, og det er nå helt åpent hvem som vinner det hele på lørdag. 

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien