Fantastiske seertall for gårsdagens semifinale

Seertallene for i går er nettopp offentliggjort. Over en million nordmenn så Alexander ta seg videre til morgendagens finale.

Dette ga NRK en markedsandel på 71%. 952000 så sendingen live, men tar man med forsinkede seere og strømming kommer man opp i 1003000 seere. Dette er et av de beste seertallene for en Eurovision semifinale på noen år.

Stig Karlsen, Norges delegasjonsleder og MGP sjef uttaler:

– Fantastiske seertall. Eurovision Song Contest er ett bunnsolid og slitesterkt musikkshow som viser seg å samle og engasjere folket hvert eneste år. Alexander Rybak har også en helt unik plass i hjertene til det norske folk, og det er ikke så overraskende at mange ønsker å følge han når han vender tilbake til verdens største musikkonkurranse.

Tirsdagens semifinale ble sett av 438000 og en markedsandel på 42,7 prosent.

Semifinalene ifjor ble sett av 518000 og 700000 seere.

 

Del:
Relaterte artikler