Jerusalem eller Tel Aviv blir vertsby

Den israelske kringkasteren Kan melder at byen Eilat sør i Israel ikke får arrangere Eurovision.

EBU er i Israel for å besøke mulige vertsbyer og arenaer til Eurovision 2019, som skal avholdes i landet. Jerusalem, Tel Aviv og Eilat var de tre kandidatene, men Eilat har ingen arena som kan arrangere Eurovision i mai. Etter EBUs rundtur i Israel har Kan bekreftet på Twitter at Eilat er ute, og at Eurovision vil bli avholdt i Jerusalem eller Tel Aviv. 

כאן@kann

#עדכוני_אירוויזיון

אילת יצאה מהמירוץ לאירוח התחרות. ירושלים או תל אביב יארחו את אירוויזיון 2019 בישראל – ההכרעה במהלך השבוע הבא.10919:27 – 30. aug. 2018Informasjon om Twitter Ads og personvern30 personer snakker om dette

Vertsbyen for Eurovision 2019 offentliggjøres neste uke.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien