De 13 første låtene klar i Sveits

RSI har offentliggjort 13 låter, som du kan være med å stemme på.

Den italienskspråklige sveitsiske kringkasteren, som er en del av SRG SSR, har valgt ut 13 låter til den sveitsiske uttakingen. I stedet for Die grosse Entscheidungsshow vil det bli en «intern» uttaking, der også fansen får være med på å bestemme resultatet. Det er ikke kjent om alle de fire kringkasterne i SRG SSR vil velge ut sine kandidater, og hvor mange kandidater det vil bli totalt.

De 13 første låtene kan du høre her. 

Blant deltakerne finner vi Sebalter, som representerte Sveits i København i 2014 med «Hunter of Stars». Sebalter tok Sveits’ andre finaleplass på sju år, og endte på 13. plass. Sveits’ beste plassering siden 2005; noe den også fremdeles er.

De første kandidatene til Eurovision 2019 er klar, og en ny Eurovision-sesong har så smått startet.

Del:
Relaterte artikler