Hellas er med neste år

Hellas blir med til Tel Aviv og Eurovision 2019.

Den greske kringkasteren ERT vil sende et bidrag til Tel Aviv, det melder Eurovoix. Det er ikke kjent hvordan ERT vil velge neste års bidrag.

I år fikk Giánna Terzí representere Hellas. Først ble fem bidrag valgt ut til en nasjonal uttaking. I november i fjor ble to av låtene disket for å ikke ha gresk sound. I februar ble ytterligere to låter disket fordi plateselskapene ikke klarte å betale til ERT. Terzí stod igjen som eneste deltaker, og ble valgt av ERT uten å måtte konkurrere. Bidraget gikk ikke videre til finalen i Lisboa, og for andre gang måtte landet stå over.

Som vanlig har ryktene om hvem som skal representere Hellas allerede begynt å svirre, og Tamta er et navn som går igjen. Tamta, som opprinnelig er fra Georgia, er artist og har et kjent navn i Hellas og på Kypros. Hun har blant annet en andreplass fra greske Idol.

Så gjenstår det å se hvordan ERT vil velge bidrag til Eurovision 2019.

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien