escNorges lesere får kjøpe MGP-billetter allerede torsdag

 

I år som i fjor tilbys fans billetter til MGP før det offisielle billett-slippet som er på fredag. Vi i escNorge er også glade for å tilby disse spesielle billettene til våre mest lojale lesere. Hvordan du kan skaffe deg disse billettene kan du lese her. 

Torsdag morgen klokka 10.00 legges billettene som er satt av til fansen ut for salg via en egen link som er tilgjengelig for lesere som registrert hos oss i escNorge.

Er du ennå ikke registrert kan du gjøre det nå ved å trykke «Registrer» øverst til høyre på siden vår. Registrerte lesere vil da torsdag morgen få tilgang til en artikkel med en linke til billettene. En artikkel som ikke vil være tilgjengelig for uregistrerte lesere. Alt registrerte lesere trenger å gjøre for å finne linken er å logge seg inn i morgen. Linken vil ikke være aktiv før klokka 10.00

Neste års finale i MGP går av stabelen i Oslo Spektrum 2.mars. Ingen artister er så langt offentliggjort. Disse vil bli lansert på en stor pressekonferanse, som vil bli sendt også på TV, fredag 25.januar på formiddagen. 

På sin egen instagramkonto har NRKs MGP-redaksjon  skrevet at neste års MGP ligger an til å bli den største noensinne. 

 

Prosjektleder Stig Karlsen har sagt til oss i escNorge at det vil bli en god blanding mellom godt kjente artister og nye navn, og at publikum kan glede seg til et moderne MGP. 

Mye tyder på at programlederne for MGP2019 vil bli offentliggjort på torsdag. Det er også en del som tyder på at det ikke er samme programledere so i fjor. Da det var Kåre Magnus Berg og Silya som loste det hele vel i havn.

MGP-finalene har de siste årene oppnådd imponerende høye seertall i en tid hvor lineær TV-programmer sjelden oppnår millionen på seermålinger. MGP-finalen hadde også et godt grep om de unge seerne i 2018, med 90% markedsandel i seergruppen 12-19 år. Fredag legges billettene ut for salg, men escNorge-lesere kan allerede sikre seg gode plasser allerede torsdag. 

MGPscene18

 

 

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien