Disse to skal lede MGP 2019

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Heidi Ruud Ellingsen overtar etter Silje Nymoen, mens Kåre Magnus Bergh fortsetter som programleder for MGP.

Ellingsen er både skuespiller og artist, men skal i mars debutere som programleder i MGP. Det melder NRK i en pressemelding. Stig Karlsen har bare lovord å si om den nye programlederen.

– Heidi er en stor entertainer som har en egen evne til å trollbinde publikum fra scenen. Hun har også en nærhet, en varme og en boblende entusiasme som smitter. Hun er en scenepersonlighet som MGP gleder seg veldig til å jobbe med. Det skal bli svært spennende å ta henne fra teaterscenen til et av de absolutt største TV-formatene, sier Karlsen til NRK.

33-åringen fra Narvik, som blant annet har vært med i NRK-serien Hjem, ser frem til å få ta del i MGP-sirkuset.

– Melodi Grand Prix er en høytidsdag på linje med julaften og 17. mai. Dette er et av få programmer som er en del av vår felles hukommelse, og som binder generasjonene sammen. MGP er noe både jeg, min lille sønn og bestefar på 80 har et forhold til, sier Ellingsen til NRK.

Ellingsen ser også frem til å dele oppgaven med Bergh, som har ledet MGP siden 2015.

– Kåre Magnus har en evne til å få oss som seere til å slappe av. Han møter artistene på en raus, uselvisk og uhøytidelig måte og har en leken og respektfull tilnærming til sin rolle som programleder. All kred til han, det blir en fryd å få jobbe sammen, sier hun til NRK.

25. januar skal Ellingsen og Bergh avsløre de 10 MGP-bidragene på en pressekonferanse.

Del:
Relaterte artikler