Tamta skal representere Kypros med «Replay»

Foto: CYBC

Kypros har valgt den georgiske artisten Tamta som sin representant i Eurovision 2019.

Den kypriotiske kringkasteren RÍK har lenge gitt små hint om hvem som skal representere landet, låten og låtskriverne. «Replay» er skrevet av Alex P, samme mann som skrev årets bidrag. «Fuego» endte på andreplass i Lisboa.

I 2007 forsøkte hun å representere Hellas i Eurovision, men endte på andreplass i den nasjonale uttakingen. Tamta flyttet til Hellas som 22-åring, og har også en andreplass fra greske Idol. Hun har også vært dommer både i den georgiske og greske versjonen av X Factor. 

Det kypriotiske bidraget heter «Replay», og vil bli fremført av Tamta.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien