Offentliggjør bidraget 21. januar; Human Ken Doll for San Marino?

Jenifer Brening (t.v.) og Jessika Muscat. Foto: Hans-Petter Fjeld / escNorge.no

San Marino har allerede valgt både låt og artist, og bidraget offentliggjøres 21. januar.

30. desember annonserte RTV at det sanmarinske bidraget allerede var valgt internt av kringkasteren, og nå har det blitt kjent at låten og artisten offentliggjøres 21. januar. Det eneste som er kjent rundt bidraget er at San Marino skal representeres av en internasjonal artist. 

Det er spesielt to personer som har blitt nevnt som mulige kandidater. Den ene er russiske Daryanna, som det i lengre tid har blitt sagt skal delta med en låt kalt «Hi, Wi-Fi». Det siste navnet som har kommet opp er brasilianske Rodrigo Alves, bedre kjent som Human Ken Doll. Alves er først og fremst kjent for sine mange operasjoner for å ligne en menneskelig Ken-dukke. 

De siste ukene har Alves vært i studio og spilt inn en låt med en italiensk produsent, som skal komme ut i 2019. De siste Instagram-innleggene er også merket med #eurovision. Alves har et kjent navn i blant annet Storbritannia og Italia. I høst medvirket han i britiske Celebrity Big Brother, hvor han ble kastet ut på grunn av sin språkbruk.  

RTV vil verken bekrefte eller avkrefte noe før 21. januar.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien