Adelén avkrefter MGP-deltakelse

De siste dagene har det vært mange spekulasjoner og rykter rundt hvem som skal delta i årets MGP-finale, og Adelén har vært et av de hyppigst nevnte navnene.

Hun studerer nå musikkproduksjon i Oslo, og hadde i fjor høst besøk av MGP-sjef Stig Karlsen. Hun har også varslet at ny musikk kommer i slutten av januar. I et innlegg på Instagram avkrefter nå imidlertid Adelén, som også deltok i 2013 med låten «Bombo», at hun er med. Der skriver hun: «I’m walking around with this tingling feeling, making it hard to sleep. The new year got me really excited. And no, I’m not participating in this year’s Eurovision, as many are asking me haha sorry.»

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien