Miki vant i Spania med «La venda»

Miki skal representere Spania i Eurovision 2019.

Miki, hvis egentlige navn er Miki Núñez, vant den nasjonale uttakingen og blir Spanias representant i Eurovision 2019. Finalen ble avgjort etter midnatt, og det er låten «La venda» som skal fremføres i Tel Aviv. 

Som den eneste av artistene deltok Miki med to låter. Han fremførte også «Nadie se salva» sammen med Natalia, og endte på tredjeplass med dette bidraget. María ble nummer to med «Muérdeme». I tillegg til de ti bidragene fikk Eléni Fouréira opptre med «Fuego».

Som en del av de fem store er Spania direktekvalifisert til Eurovision-finalen 18. mai.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien