Tsjekkia nærmer seg en avgjørelse

Som tidligere opplyst var online-avstemmingen alle kunne delta i via Eurovision-app-en åpen frem til 21. januar.

I tillegg til disse stemmene skal en profesjonell jury bestående at 10 tidligere deltager også være med på å bestemme. Nå har deres stemmer begynt å bli avslørt og Rasmussen fra Danmark og østerrikske Cesar Sampson har nå avgitt sine stemmer.

Og de mener begge at det er låten til Barbora Mochowa som fortjener turen til Tel Aviv i mai. Låten heter «True Colours», og det blir spennende å se om de andre dommerne er like enstemmige som Rasmussen og Cesar er.

Stemmene til de andre jurymedlemmene blir avslørt de neste dagene, så følg med.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien