Nest siste stemmerunde i Tsjekkia

ESC-stjerne-avstemningen i Tsjekkia nærmer seg avslutningen, og nå er nest siste sett med stemmer klar.

Først ut i dag er Alma som sang den franske låten i 2017. Hun valgte å gi sin stemme til Barbora Mochowa som dermed er opp i toppscore fra 4 jurymedlemmer. Men, like bak ligger gruppen Lake Malawi for de er nå opp i tre stykker takket være det faktum at Ari Olafsson fra Island mente at de hadde best låt.

Ari som vi alle husker sang den islandske låten i fjor og kom helt sist i sin semifinale. Siste sett med stemmer vil komme på søndag kveld og på mandag vil det bli avslørt hvem som skal representere Tsjekkia i årets internasjonale finale.

Kan man begynne å ane at kampen om seieren vil stå mellom Barbora Mochowa og Lake Malawi?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien