Storbritannia sender Michael Rice

Det ble klart etter at de tre artistene hadde fremført to låter hver. Etter hver låt, ble den «beste» fremføringen og versjonen av hver låt stemt noe brutalt og rett på sak videre av en profesjonell jury bestående av Marvin Humes, Mollie King og Ryan Clark-Neal.

De tre finalistene fremførte deretter låten på nytt, der rene telefonstemmer alene (selvfølgelig, You Decide … ) stemte frem vinneren som Michael Rice .Showet var tydelig mer gjennomført enn de forrige årgangene av You Decide, og valget å satse på låt fremfor artist i både kvantitet og kvalitet syntes å fungere. Kun en av de seks fremføringene bar preg av nervøsitet og en lite heldig fremførelse.

Britene fikk også besøk av fjorårsvinner Netta samt deres egen Surie, som fremførte en usedvanlig neddempet pianoversjon av 2018-bidraget Storm.

Og selvfølgelig fikk man også en «duett» med programleder Måns Zelmerlöv sammen med Bucks Fizz og flere andre britiske deltakere.

Storbritannia er som alltid direkte kvalifisert til finalen i konkurransen, og denne gangen får vi håpe det går noe bedre på scenekanten enn under fjorårets fremføring i Lisboa.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien