Sverige: Overraskelse videre til finalen

Andre delfinale i årets Melodifestival er unnagjort, og to nye artister har kvalifisert seg til finalen i Friends Arena. I kveld ble det Hanna Ferm & Liamoo og overraskelsen Malou Prytz som kunne juble for finalebilletter.

Det var damenes aften på programledersiden, da Sarah Dawn Finer og Marika Carlsson tok seg av sendingen fra Malmö alene, mens Eric Saade og Kodjo Akolor sto for pauseunderholdningen i et forhåndsinnspilt nummer der det også ble gjensyn med mange tidligere MF-deltakere.

Da stemmene var opptalt, ble det klart at kveldens store overraskelse, Malou Prytz, tok seg direkte til finalen med låten I Do Me. I Friends Arena får hun selskap av Hanna Ferm og Liamoo med låten Hold You. Til Andra chansen gikk Vlad Reiser med Nakna i regnet og Andreas Johnson med Army of Us.

Låtene som ikke gikk videre i kveld, plasserte seg slik:

5. plass: Margaret – Tempo

6. plass: Jan Malmsjö – Leva livet

7. plass: Oscar Enestad – I Love It

I alt 6 993 333 stemmer ble registrert under kveldens delfinale.

Neste uke er det Leksand som er vertsby for Melodifestivalen, og der får vi blant annet se og høre Jon Henrik Fjällgren, Martin Stenmarck, Dolly Style og det eneste norske innslaget i årets MF, Erik Høiby, som er medlem av gruppen The Lovers of Valdaro, på scenen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien