Tulia for Polen

Polens kringkaster TVP, har i dag anonnsert at folkemusikkgruppen Tulia skal representere landet i Tel Aviv i mai.

Bekreftelsen kommer ca en uke forsinket, etter at den egentlige fristen for å anonnsere artist ble utsatt grunnet mange innsendte bidrag.

Tulia består av Patrycja, Dominika, Joanna og Tulia. Gruppen ble dannet tidlig i 2018, og har allerede vunnet mange musikkpriser i Polen og blitt godt kjent. Nå er de altså klare for Eurovision og Tel Aviv.

Polen har i år valgt internt etter noen år med nasjonal finale som har gitt varierende resultater. Ifjor var første gang etter deres comeback i 2014 at de ikke nådde en finale. Oppmuntret av sin seier i Junior Eurovision i år, bestemte TVP seg derfor for å gå for et internt valg.

Tulias bidrag har premiere senere denne måneden.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien