Sverige: De siste direktebillettene til finalen er delt ut

Melodifestivalens fjerde og siste delfinale er nettopp avviklet, og to glade artister kunne juble over å ha blitt stemt rett frem til finalen i Friends Arena. I kveld var det John Lundvik og stjerneskuddet Bishara som nådde helt til topps.

Det ble altså John Lundvik med gospelpoplåten Too Late For Love og unge Bishara Morad med soulballaden On My Own som tok seg direkte til finalen i årets Melodifestival. Til Andra chansen gikk Lisa Ajax med Torn og Arvingarna med I Do.

Bidragene som ikke gikk videre i kveld, plasserte seg slik:

5. plass: Ann-Louise Hanson – Kärleken finns kvar

6. plass: Anton Hagman – Känner dig

7. plass: Pagan Fury – Stormbringer

I alt 6 810 817 stemmer kom inn i løpet av sendingen.

Neste lørdag er det klart for ‘oppsamlingsheatet’ Andra chansen fra Nyköping, der de åtte tredje- og fjerdeplasserte låtene fra delfinalene skal møtes i dueller. Hvordan duellene blir seende ut, kommer SVT sannsynligvis til å offentliggjøre i løpet av kvelden.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien