Intervju med Carina Dahl

Foto: NRK

Carina Dahl – Hold me down
Tekst og melodi: Ashley Hicklin, Jeroen Swinnen, Pele Loriano, Laurell Barker og Laura Groeseneken

Artist, låtskriver, reality-TV-deltaker og tidligere modell Carina Dahl er 33 år gammel og kommer fra Trondheim, hun er datteren til Morten Dahl kjent fra heavy metal-bandet TNT. Carina har deltatt i Melodi Grand Prix to ganger tidligere, i 2011 deltok hun med låten «Guns & Boys», i 2013 deltok hun med «Sleepwalking» og i år prøver hun lykken for tredje gang.

Vi traff Carina på artistlanseringen 25. januar og da fortalte hun litt om låta si og MGP-deltakelsen:

Under en femårsperiode mens Carina bodde i Stockholm slapp hun i 2010 debutplata «Hot Child». Hun flyttet tilbake til Norge i 2012 og samme år slapp hun sin første singel «NLTO» under plateselskapet daWorks Records – siden har hun jevnlig sluppet musikk. Hennes mest strømmede låt er den norske versjonen av «Despacito» som hun synger sammen med Adrian Jørgensen som også deltar i årets MGP-finale.

I en live stream vi gjorde med Carina i forrige uke forteller hun blant annet åssen det er å fremføre en låt som andre har skrevet for henne. Hun snakker også om ulike holdninger til MGP i Norge kontra Melodifestivalen i Sverige. Se streamen i dette klippet fra ca. 18:26 minutter:

Carina fremfører Hold me down med startnummer 8 i MGP-finalen lørdag 2. mars.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien