Nå kan du endelig høre «Replay»

Da har endelig de interne bidragene begynt å komme for en dag og Kypros er en av de første som viser hva de har jobbet med det siste året. Tamta sin Replay er sluppet og nå kan du høre denne spretne poplåten her!

Det har lenge vært kjent at Tamta skal representere Kypros i årets Eurovision Song Contest. Kypros har fått blod på tann etter fjorårets nesten-seier servert av Eleni og låten Fuego. Årets låt er i samme sjanger, men mindre etnisk enn forløperen. Låten har blitt godt tatt imot og er allerede sett nesten 500 000 ganger på ett døgn!

Hør låten under og si gjerne hva du mener på forumet vårt på Facebook.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien