Keiino rev ned huset under Eurovision In Concert

Rundt 5000 elleville publikummere var i går samlet i Amsterdam under Eurovision in Concert. Og for en stemning det ble! Folk sang med, de hoiet og danset. KEiiNo reiv nesten ned huset med sin energiske opptreden.

keiino på EiC

KEiiNO gikk på scenen mot slutten av konserten i går og det var tydelig at mange ventet på våre norske representanter. Da nordlys og stjernehimmel kom på den store skjermen bak, og KEiiNO sto i den kjente trekantposituren i starten var det stor jubel.

Under direktesendingen på Facebook var det mange som lurte på om det var playback, siden framføringen var så bra. Men det var det ikke. Da Fred kom fram for å framføre signatur-joiken ble han møtt av varm og forventningsfull jubel, flere forsøkte å joike sammen med ham. Her er et videoklipp vår belgiske venn Olivier har delt med oss:

KEiiNO selv var i esktase etter sin opptreden:  Se dette innlegget på Instagram

Omg!! This was amazing!!! Loved being here Amsterdam!! Thank you

Klippet over viser KEiiNOs opptreden fra etterfesten. Video: Olivier Vanhoutte

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien