Stjernelag til Tel Aviv

Den israelske kringkasteren KAN holdt i dag en pressekonferanse i Tel Aviv, der de presenterte detaljene for hva vi kan vente oss fra scenen i mai.

Det er litt av et stjernelag som venter oss i Tel Aviv. Både Conchita, Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira og Verka Serduchka kommer, og det spesielle er at de skal synge hverandres sanger. Conchita skal fremføre Måns Zelmerlöws ‘Heroes’, mens Zelmerlöw selv vil synge Eleni Foureiras ‘Fuego’. Eleni Foureira får oppgaven med å gjenskape Verka Serduchkas ‘Dancing Lasha Tumbai’, mens Verka tar seg av fjorårets vinner ‘Toy’. 1979-vinner Gali Atari dukker også opp, og alle fem artistene skal da fremføre ‘Hallelujah’ sammen. 

I tillegg skal Izhar Cohen, som vant i 1978 med låten ‘A-ba-ni-bi’ sammen med gruppen Alphabeta, hedres med en spesiell hyllest. Ifølge dagens pressekonferanse skal Cohen også være den som gir de israelske poengene under årets finale.

En annen artist som skal opptre, er Idan Raichel – en av de mest populære og anerkjente sangerne i Israel. Han vil bli ledsaget av hele 24 musikere på scenen i finalen når han skal fremføre låten ‘Boee’. Mot slutten av denne fremføringen skal alle de 28 finalistene bli med opp på scenen. 

Gruppen Shalva, som trakk seg fra årets israelske artistutvelgelse skal opptre i semifinale 2 med låten ‘Million Dreams’.

Fjorårets vinner, Netta, får æren av å åpne første semifinale med en ny versjon av ‘Toy’, og under finalen vil hun fremføre sin nye låt som er ventet i slutten av april. 

Del:
Relaterte artikler