Fortsatt mange usolgte billetter til ESC-showene

Årets Eurovision Song Contest skal arrangeres i Tel Avivs Expo Centre, som med sine 7 500 plasser er den minste arenaen som har blitt brukt til ESC siden Israel sist var vertskap i 1999. Nå viser det seg imidlertid at til tross for færre tilgjengelige plasser enn før, er mange av billettene til årets show fortsatt ikke solgt.

I følge israelsk presse er det kun selve finalen som per dags dato er utsolgt. Til den første semifinalen er det ennå 200 ledige billetter, mens det til den andre – der Norge deltar – skal være over 2000 tilgjengelige billetter. Til alle tre jury-showene er det også tusenvis av usolgte billetter.

Flere spekulerer i at høye billettpriser er årsaken til at færre griper sjansen til å se et av live-showene, til tross for at jury-showene er rimeligere enn selve TV-sendingene.

Israels offisielle TV-selskap, KAN, som står bak årets arrangement, sier i en uttalelse at salget fremdeles er pågående, og at med lavere billettpriser på semifinalene og jury-showene er dette en glimrende måte for folk å få delta på et show «som aldri før er sett i Israel.»

Prøvene i Tel Aviv starter lørdag 4. mai, og selve showene går av stabelen 14., 16. og 18. mai.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien