KEiiNo ikke fornøyd med scene og lys foreløpig

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge

Vi har alltid et valg når det gjelder hvordan vi skal fokusere når vi får nyheter. Og jeg er så på tuppa når det gjelder Norges bidrag i år at jeg fanger opp alt av signaler.

Og når jeg hørte KEiiNO på Nitimen i dag så kunne jeg velge å bli drit-nervøs og redd. Eller jeg kunne velge å tenke: Så BRA!
Jeg valgte det siste.

For i intervjuet der de snakke om sceneshowet sier både Tom Hugo og Alexandra at de er langt fra fornøyd med hvordan lys-show og sceneshow ser ut på disse «stand in»-prøvene de har fått fra den israelske kringkasteren.

Da blir jeg så klart nervøs. For jeg skulle ønske det hadde vært slik at de bare kunne si: Det var slik vi hadde ønsket oss det, bare enda bedre!
Men jeg velger å være positiv, og tenke at det lover godt at de er kresne. De vil ha lys og sceneshow tydelig norsk, og slik at folk seerne umiddelbart skal tenke: Aha, disse kommer fra Norge!
Men i Nitimen i dag sa de at slik var ikke lys og sceneshowet nå. I det hele tatt. Og de nesten fniste litt oppgitt at nå måtte de inn og justere og være mye mer konkrét i bestillingen av hvert enkelt sekund.
Så håper jeg at alt dette ordner seg, og at min måte å takle dette på at det er et positivt tegn at de er kresne og ikke gir seg før de er fornøyde stemmer og at dette blir bra.
Hør intervjuet fra ca klokka 09.19.

https://radio.nrk.no/direkte/p1

Skrevet av Anders M. Tangen

Del:
Relaterte artikler