16 land stiller med egen grafikk til scenen

16 land stiller i år med egenprodusert grafikk til LED skjermene på årets scene. Resten av landene har fått et tysk selskap til å produsere grafikken for de.

Bakgrunnen på LED skjermene som skal foregå mens artisten opptrer er selvsagt en veldig viktig del av opplevelsen, og kan ha mye å si for resultatet. I år har 16 land selv valgt å produsere sin egen grafikk å ta den med seg til Israel.

På fredag kunne vi lese at Keiino ikke var fornøyd med sin grafikk og lyssetting, men om Norge er et av disse landene vites ikke.

De 25 andre landene får sine bakgrunner produsert av det tyske selskapet Gravity. Dette selskapet har i flere år arbeidet med Eurovision Song Contest. Basert på de såkalte stand-in prøvene, tar de til seg tilbakemeldinger fra delegasjonene mens de arbeider med å lage grafikken. Selskapet som er basert i Hamburg, startet dette arbeidet for noen dager siden. Gravity står blant annet bak grafikken til Taken By A Stranger(Tyskland 2011), Rise Like A Phoenix (Østerrike 2014) og Round Round (Slovenia 2014).

Tel Aviv lader nå opp til årets Eurovision Song Contest. Årets scene er allerede klar, og de siste dagene har stand-in prøvene foregått, som skrevet over.

Det er foreløpig ikke kommet et offisielt skjema over årets prøver, men de antas å starte 4. mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien