Dag 1: De første prøvene unnagjort

Etter lang ventetid og en endeløs rekke av spekulasjoner om hvordan sceneshowene kommer til å være Tel Aviv har vi i dag fått noen svar. De første 9 landene har hatt sine første prøver i arenaen i Tel Aviv.

 

Landene som deltar i første halvdelen av første semifinale entret scenen på Expo Tel Aviv i dag. Det er ikke lov å filme hele fremføringen fra salen eller å filme skjermene i pressesenteret. Vi må basere dagens inntrykk på rapporter fra de som sitter i pressesenteret og videoene på den offisielle kanalen til Eurovision. I tillegg har artistene hatt både pressekonferanser og intervjuer med ulike TV-kanaler og nettsider.

Vår skribent på stedet, Morten Thomassen, har samlet alle sine inntrykk av dagens prøver HER, så sjekk ut hva Morten mente etter å ha sett fremføringen på skjermen i pressesenteret. I motsetning til fjorårets konkurranse i Lisboa er LED tilbake for fullt på scenen og mange av landene bruker dette flittig i sine bidrag. Nedenfor kan du se Eurovision.tv sine sammendrag fra prøvene til alle i dag.

 

KYPROS

 

TSJEKKIA

FINLAND

 

POLEN

 

SLOVENIA

 

MONTENEGRO

 

UNGARN

 

HVITERUSSLAND

 

SERBIA

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien