– Har ingen skriftlig avtale

Eurovision-sjef Jon Ola Sand bekrefter i kveld at de ikke har en skriftlig kontrakt med Madonna.

Det var på en pressekonferanse i Tel Aviv i kveld at Jon Ola Sand kunne fortelle at EBU ikke har inngått en skriftlig avtale med stjernen, ifølge Jerusalem Post.

– EBU har aldri bekreftet Madonna som artist. Vi har ingen signert kontrakt med teamet hennes, og dersom vi ikke har det, kan hun ikke opptre. Folk har snakket på våre vegne i mange måneder nå, men dette har ikke blitt bekreftet. Vi er i en situasjon nå som er litt merkelig. Vi har en artist som ønsker å delta, og som vi gjerne ønsker velkommen, men vi har ikke signert noen kontrakt, sa han.

Det har også oppstått problemer rundt hvilke låter hun skal fremføre i finalen 18. mai. Madonna skal ha ønsket å endre sceneoppsettet slik at en av hennes største hits «Like a Prayer» ble fjernet. Istedet ville hun heller synge to låter fra sitt kommende album. Ifølge Sand er EBU og Madonnas team nå i forhandlinger om opptredenen.

Israelsk media melder samtidig at Madonna vil ankomme Tel Aviv onsdag morgen. Hun skal da bruke privatflyet til den israelske forretningsmannen og milliardæren Sylvan Adams, som også bekoster visitten hennes. Adams har tidligere uttalt at han gjør dette for å fremme landet sitt og at det er en flott måte for å øke turismen til Israel.

Madonna har opptrådt i Israel tre ganger før, sist gang i 2012.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien