KEiiNO opptrådte på EuroCafe: – Folk var helt ville

KEiiNO fremførte Norges bidrag på EuroCafe i Tel Aviv, til stor begeistring fra de fremmøtte.

I natt gikk KEiiNO på scenen og fremførte «Spirit in the Sky» og sin egen versjon av «Shallow» på EuroCafe. Vi var selvfølgelig på plass, og ifølge våre utsendte reportere Robert Ilseth og Jørgen Lorentz Abrahamsen var folk helt ville. Flere av gjestene sa også at de kom hit kun for å se KEiiNO opptre selv om de skulle tidlig opp på jobb. Her ser dere stemningen, og ikke minst KEiiNOs fantastiske fremføringer, fra nattens show på EuroCafe.

Vi hadde også en direktesending på Facebook, som dere kan se om igjen her:

{gallery}Keiino_pa_Eurocafe{/gallery}

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien