– Snyggt, Keiino!

Responsen er jevnt over svært god etter Keiinos viktige juryprøve i kveld.

escNorges Morten Thomassen er ikke i tvil om at det blir finaleplass på Norge i morgen. – Fantastisk bra! De hadde masse energi og innlevelse. Tror dette er noe av det beste jeg har sett de har gjort, sa han etter opptredenen.

Aftonbladets Eurovision-ekspert Tobbe Ek var tidligere i kveld usikker på Norges sjanser i et intervju med TV2, der han uttalte at Keiino ikke hadde imponert på prøvene så langt. Han har også vært kritisk på sin egen blogg, «Schlagerbloggen». Nå er han imidlertid av en annen oppfatning. På sin blogg bruker han overskriften «Snyggt Keiino – Norges bästa rep!» og fortsetter: «Norge nå, og Keiino gjør sin beste prøve så langt her i Tel Aviv. Dette er pent. Partiene der Fred Buljo tidligere har hatt noen falske toner, høres mye bedre ut nå. Alexandra og Tom ser avslappet ut og det virker som de har det gøy på scenen. Dette kan nok gå veien for Norge i morgen.»

ESCBubble fulgte også prøven, og beskrev den slik: «Alle klapper med på låten! Tom og Alexandra synger fantastisk slik de alltid gjør. Dette var ikke så verst! Det var mye bedre enn tidligere.»

ESCXTRA er entusiastiske:

Publikum som er til stede i Tel Aviv melder på sosiale medier om at Keiino ble mottatt med trampeklapp, allsang og joiking i salen.

Trioen var selv godt fornøyd med prøven. Til NRK sier Tom Hugo i kveld: – Den mest vellykkede opptredenen så langt. Vi er alltid best med publikum i salen, og de løftet oss virkelig frem. Vi er veldig glad for at det fungerte så bra da det virkelig gjaldt.

Keiino fortalte tidligere onsdag kveld at de hadde hatt noen tekniske problemer i forkant, blant annet med monitoringen, men heldigvis ble disse problemene løst. Og de har ikke tenkt å hvile frem til morgendagens semifinale. I natt skal de opptre på Wiwijam – et arrangement i regi av Wiwiblogs.

– Wiwiblogs er den største plattformen for fans, så vi tror at dette kan gagne oss ekstra mye i morgen. Det er derfor vi velger å gjøre det, sier Alexandra Rotan til TV2.

Norge stiller som nummer femten i andre semifinale i morgen kveld. Sendingen starter kl. 21.00 på NRK1.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien