Anna og Emma til topps i MGPjr

Foran 15000 publikummere i Telenor arena gikk 11 år gamle Anna og Emma helt til topps i kveldens finale av MGPjr.

«Kloden er syk» heter årets vinnerlåt i MGPjr. Jentene har selv skrevet og komponert låten, som handler om jordens tilstand og jentenes innsats for å redde miljøet. En låt som passer godt inn i tiden vi lever vi i.

Emma er i tillegg datter av Vegard Ylvisåker, som har heiet frem datteren og venninnen på Instagram.

Årets finale besto av 16 deltagere fordelt på ti bidrag. De ble som i voksenversjonen av MGP redusert til fire, som deltok i en superfinale. De andre finalistene var rockebandet Stoneheart, Maria, Hedvig og vinnerne Emma og Anna.

MGPjr fortsetter å være en stor suksess for NRK, som i år nesten tredoblet antall innsendte bidrag til konkurransen.

Del:
Relaterte artikler