NRK utsetter fristen for låtpåmelding

Norge var det andre landet til å bekrefte deltakelse i Eurovision 2020, allerede 2 måneder før årets finale. Du kan fortsatt melde låter på til MGP 2020!

Selv om vi vant folkets stemmer i år ble det takket være juryene ingen seier på 10-årsjubileumet etter Rybak – men NRK satser igjen! MGP 2020 blir mer storslått enn noen sinne, og delfinalene innføres igjen!
Allerede i mars ble årets påmeldingsskjema lagt ut på NRKs nettsider, og fristen for å sende inn låter var da satt til 17. mai – men nå forlenges tiden! Helt frem til 31. juli i år kan du sende inn låter til MGPs 60 års-jubileum.

Har du låten som skal til for å vinne Eurovision? Med på laget må du ha minst én norsk låtskriver, og du kan melde på maks tre låter. Du behøver ikke å velge artist, men om du gjør det må h*n ha fylt 16 år innen Eurovisiondatoen i mai 2020. Ellers ønsker NRK seg kvalitet foran kvantitet, og alle mulige sjangere og stiler er velkomne.
Om du har låta, kan du melde den på HER!

MGP 2020 vil bestå av 5 delfinaler og en finale, som alle vil bli sendt fra Oslo. Hver delfinale vil ha fokus på artister fra en landsdel – Nord-Norge, Sør-Norge, Vest-Norge, Øst-Norge og Midt-Norge. 10 artister vil gå videre til finalen. 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien