515 innsendte låter i Sveits

Sveits er godt i gang med jakten på Luca Hänni’s etterfølger.

I starten av denne måneden åpnet den sveitsiske kringkasteren SRF for at artister og låtskrivere kunne sende inn sine bidrag for 2020. Mandag 16. september var fristen ute. Til tross for det korte tidsvinduet på to uker, har kanalen mottatt 515 låter, melder kanalen på Twitter.

Dette er en økning fra forrige gang, da det ble sendt inn 420 bidrag til konkurransen. For 2018 ble det imidlertid mottatt hele 670 låter. Låtskrivere fra alle land kunne sende inn sine bidrag i år, til forskjell fra tidligere år.

Det er et publikumspanel på 100 personer og en fagjury bestående av 20 musikkeksperter som skal velge vinnerlåten, og de starter sitt arbeid snarlig.

❤️Thank you for 515 songs?
Today at 12:00 the submission period for songs in #Switzerland came to an end. The juries will soon start with the evaluations. ✅#Eurovision #ESC2020 #srfESC #SRF #RTS #RSI #RTR #TeamSRGSSR @SRF @SRGSSR @Eurovision @RTSUnDeux @RSInews @RTRSRG pic.twitter.com/6vBotqQ0La— SRF ESC (@srfesc) 16 September 2019

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien