Teigen feirer 70-årsjubileum med ny låt

Torsdag 27. september feirer Jahn Teigen sitt 70-årsjubileum. Han har alltid blitt kalt en «comeback kid». En som aldri gir seg. «Så lenge jeg lever her, er jeg en optimist». Fem år etter siste, nye låt feirer Teigen jubiléet med en flunkende ny låt «Ikke som alle andre».

I et intervju med Se og Hør denne uka forteller vår ukronede Grand Prix-konge at han har hatt en lang og solid tur i kjelleren etter å ha mistet mor, bror, fetter Ove og bestekompisen Lage Fossheim på kort tid.

Men han sluttet å røyke, bestilte time hos legen og kom seg på beina igjen, selv om sykdommen gjør at det kan være vanskelig å puste og bevege seg innimellom sier Jahn i intervjuet.

På jubileumsdagen vil det bli en hyllestkonsert på Chateau Neuf, mens Teigen selv skal feire dagen i ro og fred hjemme hos seg selv på gården Ingelstorp i Skåne i Sverige.

Men så overrasker han alle med også å slippe en flunkende ny låt på torsdag. Jahn Teigen har skrevet melodien, Øystein Wik har skrevet teksten og Georg Keller har produsert låta «Ikke som alle de andre».

Vi gleder oss alle over at det kommer ny musikk fra Jahn, og måtte det bli en fantastisk feiring og fortsatt mange flotte år med musikk og kunst.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien