Jon Ola Sand forlater Eurovision-jobben sin

NRK melder i dag at Jon Ola Sand har takket ja til jobben som prosjektleder for å arbeide med utviklingen av organisasjonen når NRK de skal flytte inn i nytt bygg.

Når han skal starte i jobben er ikke klart, for EBU må først finne en erstatter for den jobben Jon Ola gjør som prosjektleder for Eurovision Song Contest.

Denne oppgaven har han hatt siden 2010 og hans første internasjonale finale var den som ble arrangert i Düsseldorf i 2011.

«De nesten 10 årene i EBU har vært spennende og fantastiske, men det skal bli godt å komme hjem til Norge» sier Jon Ola Sand til NRK.

Jon Olas engasjement og stødige hånd har vært av uvurderlig verdi for EBU og medlemslandene. Sammen med dem har han sørget for vekst og utvikling av Eurovision Song Contest, og slik skapt verdens største underholdningsshow, sier Jean Philip De Tender, medie-direktør ved EBU.

Så da vil vi høre Jon Ola si «Take It Away» for siste gang til programlederne i Rotterdam neste år.

Voting Take It Away GIF by Eurovision Song Contest - Find & Share on GIPHY

En annen ting Jon Ola Sand vil bli husket for er at han sjelden hadde pokerfjes nok til å ikke å la ansikts-uttrykket avsløre hvorvidt Norge gikk videre eller ikke når det skulle avsløres i den semifinalen Norge deltok i.

EBU har nå en jobb å gjøre for å finne Jon Olas etterkommer, det kan vel tenkes at svenske Christer Bjørkman kanskje vil være en aktuell kandidat.

Det vil tiden vise, vi i escNorge vil uansett takke Jon Ola for en fremragende jobb.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien