Aftonbladet: SVT jakter på Eric Saade 

-Han kan tenke seg å stille opp igjen, men da må det være med helt riktig låt, sier en kilde til den svenske avisen. 

Eric Saade stilte for første gang opp i Melodifestivalen i 2010 med låten «Manboy». Året etter hentet han hjem en tredjeplass internasjonalt med «Popular». Hans foreløpig siste deltagelse i Mello var i 2015 med låten «Sting». I år var Saade en av programlederne for Melodifestivalen. 

Ifølge Aftonbladet håper SVT nå å kunne overtale Saade til å stille som deltager nok en gang. Flere av Aftonbladets kilder skal visstnok ha bekreftet dette.

– SVT vil ha ham med. Navnet hans dukker opp nesten hvert år. Han kan tenke seg å stille opp igjen, men da må det være med helt riktig låt, sier en kilde til avisen. 

Flere navn avslørt

Eric Saade er for tiden aktuell med låten «Postcard», der han synger på svensk. De siste låtene hans har vært på morsmålet, og visstnok er det dette han ønsker å satse på fremover. 

Samtidig avslører Aftonbladet to nye navn som skal være aktuelle for Mello 2020. Dette er Albin Johnsén og Suzi P. Førstnevnte kjenner vi fra Melodifestivalen 2016. Den gangen deltok han med låten «Rik» sammen med Mattias Andréasson. 

Om den 16 år gamle hip hop-artisten Suzi P sier en person tett på Melodifestivalens redaksjon:

– Hun er akkurat den type artist som SVT ønsker å få med for å forynge konkurransen. Hun er en sterk og tøff ung jente som rapper, det har ikke vært med i Melodifestivalen tidligere.

Tidligere i høst har det kommet frem at kjente ansikter som Victor Crone (årets representant for Estland) og Hanna Ferm (Melodifestivalen 2019) er aktuelle for neste års Mello. Også kordamene til John Lundvik, The Mamas, skal være klare med en låt til konkurransen.  

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien