Spennende nyheter fra «Down Under»!

SBS har endelig offentliggjort de to første artistene som skal være med i Eurovision – Australia Decides 2020. Artistene Casey Donovan og Vanessa Amorosi er artistene vi skal bli bedre kjent med!

Casey Donovan
Casey Donovan er en sanger, låtskriver, skuespiller, teaterskuespiller og forfatter fra Australia. Hun er mest kjent for å vinne den andre sesongen av Australian Idol i 2004 der hun vant konkurransen som 16-åring og ble seriens yngste vinner noensinne. I 2017 Casey Donovan er en australsk sanger, låtskriver, skuespiller, teaterskuespiller og forfatter, mest kjent for å vinne den andre sesongen av sangkonkurranseshowet Australian Idol i 2004. Hun vant konkurransen som 16-åring og ble seriens yngste vinner. I 2017 vant Casey den tredje sesongen av I’m a Celebrity..Get me out of here. Så blir det spennende å se hvor langt hun går i Eurovision: Australia Decides da?

«Casey Donovan – Listen with your heart»

Vanessa Amorosi
Vanessa Joy Amorosi en singer-songwriter fra Australia. Hun tok Australia med storm i 1999 med låta «Have a look». Hun har solgt over to milloner album og singler over hele verden. Hun er kjent for sin vokale prestasjoner og synger både pop, rock, blues, jazz og gospel. Så blir det spennende å se om Vanessa kan ha noe å komme med i denne sammenhengen!

«Vanessa Amorosi – Have a look»

Nå er det bare å glede seg til at flere deltakere blir offentliggjort! Hva synes du om disse deltakerne?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien